Afspraak showroom

lees verder

Zakelijk contact

lees verder

Staalafdeling

lees verder

Contact

Bel 074 250 5432

Particulier

Afspraak showroom

lees verder

Bel 074 250 5432

Installateur

Zakelijk contact

lees verder

Bel 074 249 10 20

Staalafdeling

Staalafdeling

lees verder

Wilt u geadviseerd worden door een van onze sanitair- en tegelspecialisten? Voorkom teleurstellingen en maak een afspraak via 074 – 250 54 32. Een goed gesprek waarin voldoende ruimte en tijd is voor uw wensen en mogelijkheden is heel belangrijk. U wilt immers jarenlang van uw nieuwe badkamer kunnen genieten. Vanwege drukte is het soms niet mogelijk op zeer korte termijn een afspraak te maken. Hiervoor vragen wij uw begrip.

In de bouwvak (Regio Noord van 29 juli tot en met 16 augustus) zijn er gewijzigde openingstijden. Wilt u hier meer over lezen, klik dan hier.

Een afspraak maken voor showroombezoek
Telefonisch contact heeft onze voorkeur
- 074 - 250 5432
- Kies Afspraak maken, bel me terug in het onderstaande contactformulier

Waar u ons kunt vinden
Höltersweg 81
7556 BS Hengelo

Documentatie aanvragen
- 074 - 250 5432
- Kies Gratis badkamermagazines aanvragen in het onderstaande contactformulier

Installateur
Wij verkopen uitsluitend via een installateur. Dit waarborgt de kwaliteit van uw installatie en geeft harde garanties. Mocht u nog geen installateur hebben, dan verwijzen wij u graag naar onze installateurzoeker.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 21.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 15.00 uur

Algemeen e-mailadres
info@lammering.nl

Kvk.nr: 06068980

Vakmanschap vóór de wand met onze adviseurs

Vakmanschap áchter de wand met uw installateur
Dat is wel zo prettig en geeft harde garanties!

Vanwege grote vraag op de nieuwbouw- en de renovatiemarkt willen veel mensen graag een adviesgesprek in onze showroom . Houdt a.u.b. rekening met een wachttijd van soms enkele weken. Houdt u hiermee ook rekening voor de vervolgafspraak die u mogelijk wilt inplannen voor het doorspreken van uw offerte. Eventueel kunt u dit op voorhand met uw adviseur bespreken.

Bij nieuwbouwprojecten zijn wij voor de vrijgave van de offerte vaak afhankelijk van de goedkeuring van de aannemer en installateur. Hierdoor kan de wachttijd voor uw offerte langer zijn. Wij trachten binnen een week een uitgewerkte offerte met ontwerp naar u te versturen. Bij projecten heeft dit meer tijd nodig i.v.m. het bovengenoemde en de meerwerk calculaties. Wij doen ons uiterste best om het traject voor u zo kort mogelijk te houden.

We verwelkomen u graag. Maak hier gebruik van ons contactformulier.

Op dit moment kunnen we tijdelijk geen badkamermagazines versturen. We zijn helaas door de voorraad heen. Onze excuses daarvoor.

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? U kunt natuurlijk de digitale versie wel inzien. Bekijk dan de online Badwijzer | PDF - 13,54 MB of zie ons showroomboek | PDF - 5.26 MB. Het showroomboek is ook online in te zien via een bladerbare overzichtelijke viewer.

Indien u het formulier invult en verzend krijgt u de linkjes op het door u ingevulde e-mailadres toegestuurd.

Spamcontrole
We willen graag spam voorkomen
Image CAPTCHA