Verrassende combinaties
Bekende merken

lees verder

Grootte en kleur
Structuur en patroon

lees verder

Tegels met houtstructuur
Deskundige advisering

lees verder

Tegels

Laatste trends

Verrassende combinaties
Bekende merken

lees verder

Creatief

Grootte en kleur
Structuur en patroon

lees verder

Woonkamervloer

Tegels met houtstructuur
Deskundige advisering

lees verder

Keramisch parket, betonlook stonepanels, mozaiek? U vindt het in onze showroom. Er is voor ieder wat wils. We hebben niet alleen tegels voor de badkamer maar zelfs voor uw gehele woning. Onze tegelspecialisten kunnen u verrassende combinaties laten zien met variatie in grootte, kleur, structuur en patroon.

In onze speciale tegelshowroom krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden; er liggen bijvoorbeeld vloervlakken met gevarieerde oppervlakten en structuren. Door de gehele sanitairshowroom heen ziet u trouwens vele opstellingen met even zovele sfeerimpressies; tegels zijn daarin telkens de belangrijke sfeerbepalende factor.

Op zoek naar fotomateriaal van onze showroom?

Een uitgebreide selectie van foto's en videomateriaal is te vinden in onze online fotocollectie.

Afspraak maken

Arnold Lammering gaat een stuk verder in haar advisering. Het gaat immers om een grote investering waar u vele jaren plezier van wilt hebben. Voor de juiste keuze en het juiste advies voor uw nieuwe badkamer of voor de complete tegelinrichting van uw woning staat ons team voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken voor een gesprek met onze sanitair- en tegelspecialisten? Bel 074 - 250 54 32 of vul het contactformulier in.

Voetjes op de vloer

met de vakliefde en deskundigheid van onze tegelspecialisten

Waar moet u op letten?

Bij aanschaf van tegels moet u op een aantal zaken letten, waaronder de loopveiligheid. In de badkamer is een stroeve tegel aan te bevelen. Vloertegels krijgen waardes toegekend die de mate van stroefheid weergeven met schoeisel en blootsvoets. En wist u dat de mate van onderhoudsgemak van tegels in S-waarden (Stain resistance) wordt vastgelegd?

Meer weten over tegels? De adviseurs van Arnold Lammering hebben nog veel meer wetenswaardigheden over tegels op een rij gezet die u hier kunt lezen. Deze FAQ is ook beschikbaar in PDF-vorm. Downloaden kan hier.